Alla inlägg under september 2007

Av Cecilia - 14 september 2007 17:56

Dagens besök var bl a på ett ställe vi varit på rätt ofta på senaste tiden. Betraktaren får gissa vart själv.


Edina gillar när vi är ute och shoppar. Tidigare har grytor och annat som gått att trumma på varit favoriter. I dag kom hon på att om hon tömmer kassarna efter vägen så måste mamma plocka upp det hon kastar ut ur vagnen.


Vi inhandlade en mapp som ska innehålla alla papper från försäkring, bank m m som gäller för Edina. Det kan vara bra att ha ifall det skulle hända mamma något. Inte för att mamma tror det, men man kan ju aldrig säkert veta med tanke på att folk mms:ar när de kör bil numera. Skrämmande!

Av Cecilia - 13 september 2007 18:46

I dag har det inte hänt mycket. Vi var in på stan en sväng och lärde oss att alla människor inte förstår varandra och att det bästa ibland är att man låter bli att försöka. Tänk vad man kan lära sig av att åka in på stan.


Edina var som en kvitterpippi på t-banan hem, men väl hemma kom sura minen. Det tog bara en kort stund så sov hon gott och länge.

Av Cecilia - 12 september 2007 12:54

Det blev en låååång natt. Edina skulle inte sova i sin säng så till slut tog mamma henne till sin säng. Det blev väldigt trångt eftersom vi sov i en tältsäng. Det luktar så illa från de nya Paxgarderoberna att vi sover i vardagsrummet i ett par veckor eftersom Edina blir snuvig av lukten.


Morgonen var jobbig. Mamma hade huvudvärk och Edina hade ont i magen.

Vi skulle ha gått på promenad med Gustav och Tereza men ställde in eftersom det var en jobbig förmiddag.


När det ljusnat ute bajsade Edina en hård lort och sen somnade hon och då somnade mamma med. När vi vaknade var vi båda på strålande humör.


Buketten vi fick av Katja, Maths och barnen står sig ännu. Den är himla fin.


Av Cecilia - 11 september 2007 08:50

Det vackraste som finns är nog när Edina diat färdigt och tittar upp på mamma med ett kärleksfull leende och mjölk i mungipan.

Av Cecilia - 10 september 2007 18:55

Detta är en personlig blogg avsedd främst för mammas familj och vänner. Det som skrivits har inte alltid varit smickrande vare sig för mamma eller för pappa. Edina är dock fantastisk och gör aldrig fel trots att hon grinar och håller mamma vaken ibland.


Mamma ska inte nämna pappas på ett ofördelaktigt sätt i bloggen mer. Det är okay att skriva om sina egna fel och brister, men om pappa vill att någon ska läsa om hans så får han skriva en egen blogg. Observera att det mesta skrivet om honom är positivt eftersom mamma gillar honom.


Bloggen kommer även i fortsättningen att var personlig vilket innebär att mamma kommer att skriva om sina egna brister och fördelar även i fortsättningen. Hon ber om ursäkt för att hon skrivit ofördelaktigt om pappa vid två tillfällen.


Vi var på babysim i dag och det var som vanligt helt fantastiskt. Hon dök två gånger. Pappa följde med. Edina accepterar att vara i hans famn med så mamma överdriver när hon skriver att hon alltid måste ha Edina i famnen.

Av Cecilia - 9 september 2007 17:52

Mamma älskar att vara med Edina men trots det så blev det en jobbig dag. Regnet tar verkligen ner mammas humör. Mamma pratade dessutom med pappa och hon blir alltid lika arg och sen ledsen när de talats vid. Pappa vill lika lite som mamma att det ska vara så här. Han vill att de ska kunna umgås på ett bra sätt så att han kan hjälpa mamma ibland.


Mamma vill att de ska få hjälp av någon som är professionell för att hon ska kunna umgås med pappa och känna att det är okay.

På eftermiddagen var mamma så ledsen att hon behövde komma bort. Vi tog då vårt pick och pack och åkte till Katja, Maths, Elmo och Safira. Det är alltid lika trevligt att träffa dem så mamma blev på bättre humör. Med oss hem fick vi en riktigt fin sommarbukett som de plockat på sin kolonilott i Årsta. Mamma längtar till vi får en egen kolonilott i Vinterviken. Kön är lång, men ack den som ger upp hoppet.

Av Cecilia - 8 september 2007 12:23

Farbror Henry har fått länken, till bloggen, nu. Kul att höra av honom tycker Edina. Vi ses i november.


Mamma vill tacka Katja och Tobias för att de erbjudit sig att hjälpa mamma ibland så att mamma kan vila lite. Vi kommer att ta emot hjälpen någon dag.


I dag har vi bara myst och busat lite. Mamma har inte ens klätt på sig. Edina gillar att spela trumma på hennes leklåda.


Ganska bra vädert för att stanna hemma och tillåta sig en lat dag.

Av Cecilia - 7 september 2007 15:26

Dagen har varit toppentrevlig med frukostsällskap och långpromenad. Loke och Anna kom i gryningen och så åt vi gemensam frukost.


I dag var det nära att olyckan var framme. Eftersom Edina ska vara i famnen nästan hela tiden så har mamma henne i selen för att över huvud taget kunna laga mat och städa. I dag hade mamma henne i selen när hon skulle laga Edinas mat. Eftersom Edina har långa armar fick hon tag i en kokande grytas skaft. Det resulterade i att ganska mycket kokande vatten skvättade ur den. Turligt nog så träffades varken Edina, Loke, Anna eller mamma fast vi alla stod runt spisen.


Edinas långa armar kan vara lite klåfingriga tycker hennes vänner och det uppskattas inte alltid. I dag försökte Loke att värja sig, från dem, men det gick inte så bra. Edina är väldigt förtjust i Loke och mamma förstår henne precis för han ser ut och är som en liten prins.


Slutet gott allting gott. Den underbara morgonen slutade med en promenad till Hornstull där Anna och Loke skulle få lunchsällskap. Mamma och Edina begav sig hem därifrån.



Presentation


Fokus i mitt liv är min dotter Edina. Älskar mitt jobb som GIS-samordnare. Brukar säga att jag har världens bästa unge, jobbar och bor i Paradiset. Privat älskar jag skor och taklampor. Tyvärr kan jag inte frossa i någedera p g a platsutrymme.

Omröstning

Den ena dricker en dryck till brända mandlar och popcorn och den andra en annan. Vilka drycker dricker vi?
 Edina saft och Cecilia mjölk
 Cecilia saft och Edina mjölk
 Cecilia kaffe och Edina mjölk

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards