Alla inlägg under augusti 2007

BVC

Av Cecilia - 15 augusti 2007 09:26

Dagen började med ett besök på bvc kl 08.45 sen promenerade vi till IKEA. Mamma vill köpa plasthyllor till alla papper så hon får lite ordning, men de är slut och kommer inte in förrän tidigast slutet av nästa vecka.


När pappa ringde och frågade om han kunde hälsa på Edina gick det bra eftersom vi redan varit ute rätt mycket. Edina behöver få leka av sig lite och inte bara sitta i barnvagn.


Mamma är stolt över att hon gått ner 21.5 kilo efter förlossningen. Den här mamman har rätt mycket att vara stolt över tycker hon.

Av Cecilia - 14 augusti 2007 18:09

Jaha, nu har det börjat. Edina ställer sig på alla fyra och blir förbannad när hon inte orkar stå så länge som hon vill. Ibland när det vill sig riktigt illa ramlar hon på huvudet och då gråts det frisk. Inte så konstigt tycker mamma eftersom det ser ut att göra ganska ont.


I dag har vi varit och träffat den jättegravida Maria i Farsta. Hon är nästan lika stor som mamma var. Bebisen är beräknad till den 5/9, men har redan fixerat sig så den kommer nog snart.


När vi åkte hem träffade vi mammas kusin Marina och hennes kille. Marina är Bennys syster. Det visade sig att de tänkt ringa oss och höra om vi ville ta en fika med dem. Hoppas det blir av snart. Mamma tycker att det skulle vara kul att träffa dem för de är jättetrevliga.

Av Cecilia - 13 augusti 2007 18:16

I dag tänkte mamma ringa kusin Benny som bor i Hornstull och höra om han ville ta en fika. När hon kom ut ändrade hon sig eftersom hon hade ett stort behov av att röra på sig. Edina tyckte det var en bra ide för hon ville sova i vagnen. När Edina vaknade tog vi tunnelbanan hem.


Edina sov sen en lång middag vilket innebar att hon var uppe till efter kl 21.00 Det är sent tycker mamma eftersom hon vet att Edina gillar att vakna 04.00 Till slut somnade hon i alla fall vid mammas bröst.

Av Cecilia - 12 augusti 2007 18:07

I dag har vi lämnat tillbaka bröstpumpen som vi lånat på KS. Mamma trodde att hon skulle hyra den så hon ville lämna igen den så snabbt som möjligt. Det visade sig dock att det var gratis eftersom läkare ordinerat den. Ibland blir man glatt överraskad.


Annars har vi bara varit hemma och myst, tagit ett bad och ätit gott. Edina gillar dock inte välling. Hon trodde först att det var bröstmjölk på flaska och sög i sig ordentligt. När hon kände smaken grimaserade hon och slutade suga. Det slutade med att mamma satte katrinplommonpure i vällingen och då gick den ner med stor tveksamhet.


Mamma har bjudit på ett penntroll på nätet. Hon tycker att det liknar Edina. Mamma vann budgivningen så nu väntar hon bara på att det ska komma med posten.

Av Cecilia - 11 augusti 2007 17:59

Hossein lånade biI för att mamma och han skulle kunna handla garderober på IKEA. Edina sov sött när mamma och Hossein shoppade. Båda skulle handla, men mamma fick beslutsångest och beställer garderober senare. Hossein köpte en och har nästan monterat den.


Lägger in en bild som är en vecka gammal och sen får betraktaren låtsas att den är dagsfärsk.

Av Cecilia - 10 augusti 2007 08:09

På förmiddagen har vi varit hemma och inte gjort många knop. Mamma var trött och orkade inte mer än ta hand om sig själv och Edina. Edinas tjorvande om nätterna kan göra dagarna oändligt långa för mamma.


På eftermiddagen kvicknade mamma till, som tur var, eftersom Safira fyllde år. Det bjuds alltid på så trevliga kalas hemma hos Katja, Mats, Safira och Elmo. Edina var trött men stundvis nyfiken på de andra barnen. Safira och Elmo var mjuka och goa att ta på tyckte hon.


Edina står stadigt på jorden numera.

Av Cecilia - 9 augusti 2007 15:31

I dag har Edina varit fotomodell. Det måste vara den vackraste modellen i världen tycker mamma. Trots strul (Edina ville inte sova) natten innan och allt gnäll på morgonen så blev det några bra foton.


Efter modellandet var Edina tvungen att få en slurk som den diva hon är. Mammas tissetår är det enda som är gott nog.


När vi kom hem sov Edina som en stock i två timmar. Mamma tycker att hon kunde sova om natten i stället. Numera är Edina uppe till sent och stiger upp före f...n på morgnarna. Några eftermiddagar har hon somnat men vaknat efter en halvtimme och då har det blivit RIKTIGT sent.

Av Cecilia - 8 augusti 2007 18:37

Nu händer allt på en gång. Edina har börjat dra sig framåt och har fått en helt ny närvaro. Mamma kommer att få fullt upp framöver. Turligt nog avslöjar Edinas andning när hon är på G att göra nåt bus. Roligaste leksaken är infolapparna på alla saker.


I dag har vi varit och kollat vart fotografen håller till. Vi ska dit tidigt i morgon. Vi hamnade mitt i åskan och regnet, men vad gjorde det i värmen.


I kväll har vi badat och gjort oss fina inför morgondagen.

Presentation


Fokus i mitt liv är min dotter Edina. Älskar mitt jobb som GIS-samordnare. Brukar säga att jag har världens bästa unge, jobbar och bor i Paradiset. Privat älskar jag skor och taklampor. Tyvärr kan jag inte frossa i någedera p g a platsutrymme.

Omröstning

Den ena dricker en dryck till brända mandlar och popcorn och den andra en annan. Vilka drycker dricker vi?
 Edina saft och Cecilia mjölk
 Cecilia saft och Edina mjölk
 Cecilia kaffe och Edina mjölk

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards