Alla inlägg den 23 augusti 2007

Av Cecilia - 23 augusti 2007 17:53

Mamma är chockad. Hon har fått sova tre timmar i sträck två gånger. Det innebar att hon orkade med en massa på förmiddagen.


Det blev en rushig start på dagen. Först fick mamma jaga Edina runt lägenheten. När Edina somnade första varvet skurade mamma badrummet. När hon vaknade lagade mamma mat till Edina och sen till sig själv. När maten var uppäten hade vi 35 minuter kvar innan vi skulle möta Ninni, Fabian, Tereza och Gustav i Örnsberg.


När vi träffats gick vi vidare till Vinterviken där vi fikade och umgicks. Barnen var glada och snälla. Det händer mycket med dem just nu. Edina är lite framfusig av sig. Det uppskattas inte alltid, av hennes vänner, att hon nyps och drar på dem.


Ninni konstaterade att hon nog aldrig varit så lycklig tidgare som hon är i dag. Mamma instämmer. På morgonen när hon jagade Edina runt lägenheten kom det som en lyckodush över henne som höll i hela förmiddagen.


En gång för en massa år sedan drömde mamma att hon kom på meningen med livet. När hon vaknade kände hon sig lycklig ända tills hon kom på att hon inte kom ihåg svaret. Den lycka mamma känner i dag är samma lycka hon kände när hon vaknade den gången. Mamma tror att det betyder att hon funnit meningen med livet i Edina.


Efter fikat gick vi vidare till Hornstull för att lämna tillbaka selen. Vi gillade inte färgerna på den. Sen åkte vi hem.


På kvällen drog Edina upp sig för första gången. Hennes leklåda höll inte upp henne ståendes så hon ramlade ner på knä i stället. Mamma hann rusa och hämta kameran för en bild. Edina sitter inte än, men stå det ska hon.

Presentation


Fokus i mitt liv är min dotter Edina. Älskar mitt jobb som GIS-samordnare. Brukar säga att jag har världens bästa unge, jobbar och bor i Paradiset. Privat älskar jag skor och taklampor. Tyvärr kan jag inte frossa i någedera p g a platsutrymme.

Omröstning

Den ena dricker en dryck till brända mandlar och popcorn och den andra en annan. Vilka drycker dricker vi?
 Edina saft och Cecilia mjölk
 Cecilia saft och Edina mjölk
 Cecilia kaffe och Edina mjölk

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards