Alla inlägg den 16 mars 2012

Av Cecilia - 16 mars 2012 17:43

I dag hände en incident på förskolan angående maten och gluten ... igen. Återigen tog föreståndarna på sig ansvaret att informera personalen. De nerkar fortfarande till att fortbilda personalen genom att ta in en dietist till ett APT. Efter tre år så inser jag att de inte tänker ändra inställning oavsett hur många fel som uppdagas. Har till slut tvingats att anmäla till Skolinspektionen.


De senaste fem åren har verkligen varit fulla av motgångar. Nu måste det väl vända snart. Hoppas få med en kompis på nästa läkarbesök. Läkarbesöket då läkaren vill tala med mig i enrum om att hon ska anmäla att jag inte kan ta hand om mitt barn. Kompisen jag hoppas ska kunna följa arbetar på soc. Känns som att jag måste ha ett vittne till trakasserierna. Är extra skört att vara ensamstående när en läkare visar sig ha labila problem. Det är denna läkare som gav diagnosen Borrelia och som sen tagit tillbaka den.


Eftersom jag först gått upp och arbetat 25% och sen 50% så är jag i alla fall kapabel att arbeta. Det skulle jag ju inte göra om jag inte orkade ta hand om mitt barn.


Tur att Edina och jag har ett fint liv tillsamman för hur skulle jag annars orka.

Presentation


Fokus i mitt liv är min dotter Edina. Älskar mitt jobb som GIS-samordnare. Brukar säga att jag har världens bästa unge, jobbar och bor i Paradiset. Privat älskar jag skor och taklampor. Tyvärr kan jag inte frossa i någedera p g a platsutrymme.

Omröstning

Den ena dricker en dryck till brända mandlar och popcorn och den andra en annan. Vilka drycker dricker vi?
 Edina saft och Cecilia mjölk
 Cecilia saft och Edina mjölk
 Cecilia kaffe och Edina mjölk

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards