Alla inlägg under november 2012

Av Cecilia - 11 november 2012 13:26

I dag har jag börjat följa Augsburgs örtprotokoll. Inte helt, men kör i alla fall terapi, detox, probiotika och immunförsvarsförstärkning.


Varje ny fungerande behandling har börjat med Herx. En reaktion som innebär att symptomen förstärks multipelt. Även detta örtprotokoll har dragit igång Herx. Nu följer 1-2 jobbiga veckor.


De behandlingar som framkallat Herx har varit antibiotika, frekvensterapi och nu örter.


Det som inte dragit igång Herx har varit salt, c-vitamin och kollodialt silver. Däremot tyckte jag att c-vitamin gav bättring men kände inte att det skulle ge bot inom de närmsta tio åren.



Av Cecilia - 9 november 2012 01:46

Först läser jag nyheterna om att fler söner till föräldrar med utländsk bakgrund eller låg utbildning inte får slutbetyg från nian.


Sen ser jag att regeringen föreslår RUT till läxläsning.


Är det de två grupperna föräldrar som behöver hjälpen som får den med RUT undrar jag nu? Förmodligen inte. Är det så jävla svårt att öka resurserna till skolorna så alla kan få hjälp oavsett föräldrarnas bakgrund.


En sak till. Vi hade en barnombudsman på vårt senaste APT. Jag undrade när barnkonventionen skulle bli lag. Barnombudet svarade att man inte visste. Han berättade att alla partier röstade för en barnkonvention men att Moderaterna röstar emot att den ska bli lag. VARFÖR?


Är det inte dags att vi får ett regeringsskifte snart?!

Av Cecilia - 8 november 2012 18:49

I dag var det dags att skifta hjulen ingen. Som vanligt när jag ringde för en vecka sedan så tar DENNIS bara förnamnet. Sen när jag kommer dit så frågar DENNIS vad jag brukar betala och sen betalar jag. När kvittot ska skrivas på så säger DENNIS att jag inte behöver skriva på.


Inte konstigt att jag betalar det dubbla för att träffa DENNIS jämfört med om jag skulle köra in på hjulskiftes drop in vid Lidl i Haninge...

Av Cecilia - 3 november 2012 19:09

Så kom alla helgons dag och monsterfesten. Här är Edinas variant av Monster High.

 

Å här är Edinas verk som hon tyckte blev jättesnyggt.

 

Med en häxhatt och kläder så skrämde den här häxan de flesta barn på festen som inte sett henne utan smink.


Efter festen blev det bio och restaurangbesök med Anna och Loke. En heldag helt enkelt.


Nu brinner ljusen ute på balkongen som vi tänt för dem som finns i våra hjärtan men som inte längre finns bland oss.


Så här såg det ut för ett år sedan.

Av Cecilia - 1 november 2012 18:12

Halloweeen har passerat och vi kommer att häda på Alla helgons dag. I stället för att åka till gravarna 90 mil uppåt i landet så firar vi Halloween med en fest. På kvällen tänder vi dock ett par ljus på balkongen för att skänka en tanke till de som saknas i våra hjärtan.


Edina vill klä ut sig till en Monster High och har önskat sig en ljusbrun peruk. Sagt och gjort. Jag kom på att de säljer peruker på torget i Sätra. Efter jobbet åkte jag dit och fyndade en mörkbrun peruk för 250 kr. Var lite osäker på om Edina skulle godkänna den. Det visade sig att hon skulle älska den. Här en väldigt stolt dam.   


Presentation


Fokus i mitt liv är min dotter Edina. Älskar mitt jobb som GIS-samordnare. Brukar säga att jag har världens bästa unge, jobbar och bor i Paradiset. Privat älskar jag skor och taklampor. Tyvärr kan jag inte frossa i någedera p g a platsutrymme.

Omröstning

Den ena dricker en dryck till brända mandlar och popcorn och den andra en annan. Vilka drycker dricker vi?
 Edina saft och Cecilia mjölk
 Cecilia saft och Edina mjölk
 Cecilia kaffe och Edina mjölk

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards