Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Cecilia - 14 mars 2011 16:58

Nu har smärtutredningen påbörjats. I dag tog man prover på D-vitamin, TSH, T4 (för att utesluta hypertyreos), man tog även prover för att kolla om jag har någon infektion i kroppen samt att man tog ett EKG. På onsdag blir det en smärtmätning av något slag och sen ska de kolla igenom de smärtsamma ställena så att det inte finns några muskelinflammationer som orsakar smärta. Det känns skönt att vara i experters händer, men jag känner tvivel inför att de verkligen ska hitta en orsak. Tycker att man tagit så mycket prover innan utan att något gett nåt svar på något. Smärtspecialisten är dock  övertygad om att de kommer att hitta provsvar som ger svar på några frågor.


I övrigt har vi hunnit med besök på Oscarsteatern, tillsammans med våra kära vänner Anna och Loke. Karlsson på taket går där just nu. Den var himla kul. Edina vill se den igen och jag skulle inte ha något emot det om det inte var för kostaden. Rekommenderas varmt. En weekend i Stockholm med teaterbesök tillsammans med barnen och kanske barnbarnen.

        

Vi har även hunnit med att säga hej då till min lillasyster och Edinas kusin Fabian. Det är alltid med dubbla känslor som man tar adjö. Man vet att man kommer att känna saknad samtidigt som det är skönt att få den lilla boningen för sig själv igen.

      


Sen har vi fått en ny familjemedlem av en gammal bekant som blivit en ny bekant och heter Sara. Dockan var till Edina. När Edina såg dockan var det med en min av tydlig besvikelse. Efter tre minuter hade hon ändrat inställning. Solana som dockan hette fick sen sova med oss och följa med till dagis. När vi gått hem kom vi på att vi glömt Sara på dagis började Edina gråta. Det var bara att gå tillbaka och hämta Sara som hon heter sen i morse.

  



Nästa blogg blir om en tråkig upplevelse runt semlor.

Presentation


Fokus i mitt liv är min dotter Edina. Älskar mitt jobb som GIS-samordnare. Brukar säga att jag har världens bästa unge, jobbar och bor i Paradiset. Privat älskar jag skor och taklampor. Tyvärr kan jag inte frossa i någedera p g a platsutrymme.

Omröstning

Den ena dricker en dryck till brända mandlar och popcorn och den andra en annan. Vilka drycker dricker vi?
 Edina saft och Cecilia mjölk
 Cecilia saft och Edina mjölk
 Cecilia kaffe och Edina mjölk

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards